torstai 29. lokakuuta 2009

It's me Milo-män

Elikkäs tämän blogi seuraa pienen-suuren Milo-koiran elämää. Mukana on myös monesti joukko Milon ystäviä. Milo on 2,5 vuotias kleispitz uros. Milo asustelee Iisalmessa (itse opiskelen siellä eläintenhoitajaksi).

Blogin nimi tulee yksinkertaisesti siitä, että pieni mies luulee monesti olevansa isompi kuin oikeastaan onkaan. Ego on välillä suurempi kun pilvenpiirtäjä ja koira kulkee isompien koirien mukana ihan muina miehinä (joskus tosin vähän pelottaa, mutta sitä ei kerrota kenellekään). Milo harjoittelee satunnaisesti (hyvin) pienen ryhmän kanssa jäljestämistä ja Milosta on myös äärettömän kivaa käydä kokeilemssa agiesteitä. Koirapuisto reissut kavereiden kanssa ovat myös Milosta loistavia. Viimeksi Milolla oli niin kivaa, että se juoksi innoissaan päin verkkoaitaa ja kimposi siitä pois (harmi kun kamera ei ole koskaan oikeaan aikaan käytössä).

Eilen oli taas aika käydä hiukan kokeilemassa agilityesteitä, Milo oli hyvin tohkeissaan ja juoksi puomin päästä päähän uudestaan ja uudestaan. Hypytkin sujuivat ihan hyvin, poika halusi taas näyttää suuruutensa kaikille ja hyppäsi midiesteet minin sijasta.
Mutta että elämä ei mene liian jännäksi täytyy levätä välillä ja juuri niin Milo nyt tekee: makaa selällään sängyssä ja kuorsaa..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti