lauantai 27. helmikuuta 2010

Back in business

Tämä viikko ollaan oltu takasin koululla eli Iisalmessa. Aika hyvin Milo on taas sopeutunut takaisin tänne. Hiukan meni pojalla maha sekaisin, stressi? Mutta muuten on mennyt oikein hyvin. Milo on toipunut täysin kastraatiosta ja nielurisojen poltosta. Tikitkin otettiin pois alkuviikosta.

Milo on taas päässyt leikkimään parhaan ystävänsä kanssa ja myös muiden kavereiden kanssa on ollut kiva pyöriä. Vielä viikko tätä lystiä ja sitten matkaamme taas viikoksi Hipun iloksi O.C:hen. Onneksi Milolla ei ole autossa olon kanssa mitään ogelmia, kun saadaan taas ajella tätä väliä. Loman jälkeen Milo pääsee tutustumaan uuteen tuttavuuteen: pieneen nahkeliini pentuun Tesniin. Toivottavasti syttyy uusi ystävyys. ;)

Ennen tänne tuloa Milo pääsi reissuun ja tapasi ystävänsä Nupun ja uudet tuttavuudet: kaksi itämaista lyhytkarvaista kissaa. Aikaisemmin mietien miten tämä tapaaminen sujuisi. Turhaa murehdin, pienen alkujännityksen jälkeen Milo ja kissat tulivat hyvin toimeen. Maken (vanhempi kissoista) kanssa Milo tuli todella hyvin toimeen. Longon (nuorempi kissa) kanssa oli hiukan vaikeampaa ja molemmin puolin pelättiin kovin. Lopuksi kuitenkin Milo ja Longo tulivat toimeen ainakin tavalaan. Mitään ongelmia ei kuitenkaan tullut. Eli joskus voisi vaikka kissan ottaa. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti