maanantai 5. maaliskuuta 2012

Kuulumisia

Ajattelin nyt piiiiitkän tauon jälkeen kirjotella taas vähän kuulumisia. (Vaikka voihan se olla, että kaikki on jo luovuttaneet tämän blogin suhteen).

Vuoden vaihteessa muutimme uuteen asuntoon, tämä on isompi kuin edellinen ja muutenkin parempi (ei kyllä ihan vielä se unelmien asunto, mutta silti..) Taran säikähti ekana yönä humalaisia naapureita niin paljoin, että ekat päivät ja yöt oli tosi vaikeita. Taran pysytteli väkisin hereillä ja säpsähti jokaisestä äänestä, tyttö oli niin väsynyt, että meinasi nukahtaa istualtaan ja niin olin minäkin. Ei ole yhtään Taranmaista stressata noin paljoa.No onnellinen loppu tällä tarinalla kuitenkin on; pikku hiljaa Taran alkoi luottaa tähän paikkaan ja tottui ääniin ja niin Taranista tuli taas oma ihana lahna itsensä. :D Milo ja Morí kotiutuivat heti, vaikka ajattelin Morílla olevan ongelmia uuden asunnon kanssa. Mitä vielä, poikahan on paljon onnellisemman oloinen täällä kuin edellisessä paikassa. Morí on reipastunut kaikinpuolin huimasti. Kyllä siitä vielä kissa tulee. :)

Taran sai myös pahat allergiaoireet jostain, mutta ne saatiin kuntoon ja nyt taas kasvatellaan vaan leikattua turkkia takaisin. Taranin silmät tutkittiin terveiksi, pienet sille. Taranissa on jotain tervettäkin.. Päädyin myös Taranin sterilointii  ja niinpä se sitten pari viikkoa sitten leikattiin. Toivottavasti sekin auttaa allergiaoireisiin ja eipähän tartte enää juoksuja sterssata. Eikä minulla ollut mitään aikomusta tettää Taranilla yhtää pentua.

Lauma ÖÖ on saanut kaksi uutta "serkkua" ensin pk collie pojan Yodan. Lauma on nähnyt Yodan vasta kerran vaikka poika on ollut siskollani jo muutaman kuukauden, mutta ensi kohtaaminen meni ainakin ihan hyvin. Jopa  Morí tuli tutusumaan Yodaan ihan reippaasti. Milo ei nyt tietenkään kauheesti lämminny Yodalle. Ja tuskin koskaan lämpeääkään kun näkevät niin harvoin. Taran taas sai uuden ystävän heti.
Toinen serkku on Lemmy. Lemmy on toisen siskoni ottama koiranpentu. Lemmy tuli Annalle reilu viikko sitten, Lemmy on sekarotuinen. Taran ja Lemmy tulee hyvin toimeen, ensin ne leikkii hirveesti ja sitten nukkuu vierekkäin. Milo ei oikein innostu Lemmystäkään. Morí jännittää vielä tosi paljon, mutta eilen antoi kuitenkin Lemmyn haistella itseään ennen kuin läppäs tassulla :D. Lemmyn kanssa Milo ja Taran on paljon tekemisissä, asuuhan Lemmy melkein naapurissa. Eli uskon Milon ja Morínkin tottuvan Lemmyyn joku kaunis päivä. 

Tälläistä tällä suunnalla, olkoon maaliskuun lupaus se, että kirjoitan tänne useemmin :D

4 kommenttia:

  1. Ainakin yksi säännöllinen lukija edelleen, jaksan kurkata päivittäin onko tullut jotain uutta (;

    Hyvä, että on!! Teillehän on tosiaan tullut uusia tuttavuuksia, ja edelleenkin olen jostain kummalisesta syystä erityisen iloinen jäsen Yodasta : D Jännä.

    Kirjoita lisää! Vaikka pari lausetta joka päivä, ei niiden mitään romaaneja tarvitse olla. Kunhan tiedetään joka päivä, että mitä olet tehnyt, veitkö roskat, pesitkö hampaat, leivoitko pullia... you know!

    VastaaPoista
  2. Onpas kiva tietää teidän kuulumisia pitkästä aikaa! Täälläkin on jaksettu päivityksiä uskollisesti odotella ;)

    VastaaPoista
  3. Jeij!

    Kyllä täällä ollaan koko ajan kyylätty päivityksiä ;)

    VastaaPoista
  4. :) josko sitten aina sillon tällön :)

    VastaaPoista