maanantai 4. tammikuuta 2010

Vuosi vaihtui, aika palata arkeen

Nyt ollaan sitten 10-luvulla ja Milo vain nautti kun vuosikymmen vaihtui. Vuosi vaihtui koirien (Milon ja Hipun) kannalta ihan kivasti. Ulkona oli kiva juosta ja leikkiä. Tai no Milo juoksi ja leikki ja Hippu istu lumihangessa Miloa piilossa. Koirat saivat tietysti myös herkkuja ja koska näitä kavereita ei räjähteet paljoa stressaa meni koko ilta/yö mukavasti. Milo olisi halunnut noutaa pari rakettia, joten poikaa sai välillä pidellä tästä syystä kiinni. Muuten ei mitään ongelmia.
Milo on myös muistanut harjoitella kaikkea kivaa loman ohella. Ja hampaitakin on joka päivä harjattu, huonona omistajana aloitin tämän vasta nyt loman aikana..

Pikku hiljaa alkaa paluu arkeen ja sehän ei Milolle millään sovi. Minulla alkoi tänään työssäoppimisjakso ja Milo saa jäädä kotiin itkemään itsensä uneen. Tosin tällä viikolla ei veilä tarvitse paljoa itkeä kun äitini on vielä lomalla. (Mokomakin lusmu ;D) Oli Poika kuitenkin yhtä intoa kun tänään tulin takaisin kotiin. Olipas mukava tulla kun vastaan otto oli hyvin Milomainen. Siihen kuuluui pyörimistä, hyörimistä, vasten hyppimistä (hyi mikä tapa.. :)) ja paljon tarkoitan todella PALJON lurputtamista.

Milon vuoden ensimmäiset päivät ovat olleet hyviä, toivottavasti vuosi jatkuu samanlaisena. Milo odottaa innoissaan mitä kaikkea tämä vuosi tuo tullessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti