lauantai 1. tammikuuta 2011

Ja hyvää uutta vuotta :)

Niin se vuosi vaihtui taas kerran, siispä Lauma ÖÖ toivottaa kaikkea hyvää vuodelle 2011!

Hiukan palaten edelliseen kirjoitukseen: Kuusi pysyi pystyssä! Kovasti se kiinnosti Moría ja kovasti pikku katti aina ohi kulkiessaan yritti jollain koristeella leikkiä, mutta kertaakaan ei edes yrittänyt kiivetä siihen tai muuta. Hieno poika kun on.. ;) Taran taas teki sen kun ajattelinkin; kulki sieltä mistä halusi ja veti (kerran) mukanaan muutaman pallon, nauhan ja sähkökynttilät (joista yksi hajosi osuessaan kivilattiaan), kuusi pysyi kuitenkin pystyssä!

Uusi vuosi vaihtui rauhallisesti ja sain huomata, ettei Taran ja Morí pelkää rakettien pauketta. Taran ei tosin hirveästi tykännyt paukkeesta, mutta ei varsinaisesti näyttänyt pelkäävänkään. :) Milolle tämä oli jo tuttu juttu ja poika yritti tuttuun tapaan saada kiinni taivalle lähtevät raketit. Pysyi kuitenkin aika hyvin tarpeeksi kaukana raketeista.

Viime vuonna tapahtui kaikenlaista, josta mainittakoon parhaat palat: valmistuin koulusta (hyvästi pemo), Sain Taranin (<3, paras asia viime vuodessa), muutin Savonlinnaan ja aloitin työt ja ahkeran opiskelun, sain Morín (ei ollut suunnitelmissa, mutta onneksi kävi näin <3) ja Milo on yhä maailman ihanin pieni-suuri poika (<3).

Nyt jään innolla odottamaan mitä tämä vuosi tuo tullessaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti