maanantai 24. tammikuuta 2011

Talvi kuulumisia...

Talvea on riittänyt ja näyttää siltä, että sitä riittää vielä pitkään eli hyviä uutisia Milolle ja etenkin Taranille. Morí varmaan nauttii sitten enemmän kesän lämmöstä eli toivotaan, että sitä riittää sitten myös. Morí on kasvanut kovasti ja samalla oppinut uusia temppuja. Morí oppi esim. avaamaan oven, siitä ei ole ollut vielä kuin harmia.
Kolmikko on alkanut leikkimään kolmestaan aika vauhdikasta leikkiä. Ennen Milo ja Taran leikkivät kahdestaa tai Taran ja Morí leikkivät kahdestaan. Ja mikä tärkeintä leikit olivat sisällä aika rauhallasia, mutta nyt kauhea rallitus kun leikitään kolmestaan. Joskus kun ollaan O.C:ssa, Taran koittaa saada Hipun mukaan leikkiin. Tämä on kuitenkin täysin turhaa, Hippua ei voisi vähempää huvittaa juosta huligaanien kanssa.

Onneksi ainakin toistaisesksi hihnassa ei edes yritetä leikkiä, kaikkea muuta kivaa kyllä. Taran haluaisi tervehtiä kaikkia, se on ihan varma että kaikki RAKASTAA sitä. Ja Milo taas suurena ja pelottavana miehenä suojelee meitä tyttöjä kaikilta pedoilta. Ainakin omasta mielestään.. Yhtenä päivänä lenkillä sitten joku setä sanoi, että kaveri taitaa haluta tervehtiä. Setä kävi sitten kyykkyyn koirien tasolle eikä hyökännyt niitä väkisin silittämään niin kuin joskus on käynyt. Hyvin rauhallisesti puhui koirille ja antoi niiden itse tulla luo. No Milo meni ensin hiukan epäluuloisena; ollakko suojelukoira vai seurakoira. Päätti sitten olla seurakoira ja meni iloisesti häntää heiluttaen rapsuteltavaksi. Mutta mitä teki neiti joka haluaa aina kaikkien luo? Haisteli setää metrinpäästä, pomppi taaksepäin, tuli takaisin ja teki tätä muuman kerran. Päätyi lopulta siihen, ettei haluakkaan tervehtiä tätä vierasta setää. :D Matka jatkui ja taas tuli vastaan joku ja Taran taas yritti päästä tervehtimään.. Fiksuja muksuja miulla :P

Kaikenlaista lystiä siis riittä kun Lauma ÖÖ:n kanssa elää, eipä tule tylsää. <3

1 kommentti:

  1. Taran oli sitä mieltä, että tässä on nyt jotain pielessä, kun tuo setä noin hyvin käyttäytyy, ei voi olla normaalia, en mene sitä tervehtimään!

    Muuten nuo kaikkien ihmisten tervehtimisyritykset kuulostaa kyllä niin tutulta, nimimerkillä eräs mustaturkkinen kaveri tälläkin suunnalla samoilla linjoilla (;

    VastaaPoista