perjantai 27. toukokuuta 2011

Kesä ja kukkaset

Pikku hiljaa alan uskoa siihen, että tänäkin vuonna tulee kesä. Vielä tosin en ole ihan varma.. Mitä lauma ÖÖhön tulee niin näyttävät nauttivan koko jengi. Välillä tosin näyttäsi olevan liian kuuma etenkin Taranille. Etenkin yöt ovat joskus tästä syystä levottomia, kämppäni kun tuppaa olemaan tähän aikaan vuodesta aika hot. Muuten Taran ja Milo nauttivat kyllä etenkin kun ollaan O.Cssa ja ulkona saa olla tuntitolkulla ja kivaa on. Mökkeily tuntuu olevan myös mukavaa. Morì pääsee nautimaan ulkoilmasta myös, tosin valjaissa ja hihnan päässä (hieno viritys terassilla, Morí pääsee n. 6 metrin säteellä ympäriinsä) Kovasti tuntuu nauttivan. Naukuu ovella, että haluaa ulos ja antaa laittaa valjaat ihan hyvin päälle. Morí tykkää ottaa aurinkoa nurmikolla ja jahdata ötököitä. Välillä taas on kiva vaania terassin alla.
Muutenkin lauma ÖÖ vaikuttaa nyt ihan tyytyväiseltä, keskenään on kiva leikkiä ja välillä voi ihan rauhassa ottaa unet. Välillä on ihan kauhea rallitus päällä ja kaikki matot on rullalla ja kaikki huonekalut vaarassa. Tosin ei lauma Öönkään elämä ole pelkkää ruusuilla tanssimista.. Viime viikonloppuna olimme O.Cssa viettämässä synttäreitä ja joku vieras oli antanut Taranille kakkua (sain kuulla tästä kun tämä oli jo tapahtunut) ja nyt Taranilla on pieni hot spot niskassa..Olin kyllä sanonut, että Taranille ei saa antaa mitään, mutta.. No tapahtunut mikä tapahtunut. Johan tässä mentiinkin useampi kuukausi ilman hot spotteja, nyt kun Taran on syönyt vain allergia ruokaa.

Viime viikonloppuna (samaiset pailut yhä) lauma pääsi nauttimaan taas Nupun seurasta (lyhytkarvainen chow-neito) ja kivaa oli. Silloin juoksi neljä koiraa pitkin maita ja mantuja. Hippu oli siis myös mukana, jos on epäselvää kuka oli se neljäs, Morí ei nimittäin juuri piilostaan tullut sinä päivänä. Tosin Hippu ei tainnut jaksaa ihan pysyä nuorison perässä, mutta pisteet yrityksestä. Tosin Nuppu ei rakastanut Tarania ihan niin paljon kuin Taran olisi toisvonut. Pari kertaa Nuppu murahti Taranille sanoakseen, että vähän kauemmas kiitos. Mutta hyvin tulivat tytöt toimeen, mitään ongelmia ei tullut koko aikana. Kiva oli seurata kun koirat kirmasivat innoissaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti